Kartanoalueen muut toiminnot

Metsänkylän kartanoalue elelee hyvin vireästi ympäri vuoden. Alueen asuinrakennuksia pitää kotinaan lähes kymmenen perhettä ja muissa rakennuksissa harjoitetaan yritystoimintaa, joista lyhyt esittely alla.

Metsänkylän Alpakat
Metsänkylän alpakat >

METSÄNKYLÄN ALPAKAT 


Kartanoalueen laitumista huolehtii lauma alpakoita joiden joukosta voi löytää pari aasia ja shetlannin poninkin. Löydät ne vapaasti vaeltelemassa avarilla laitumillaan. Ne siirtyilevät vuoden ympäri vapaasti pihattojensa ja laitumien välillä ja valitsevat ulko- tai sisätiloissa oleskelun ilmojen ja vuorokauden aikojen mukaan.

Tutustu lähemmin tästä >

Kahvila Leivintupa
Kahvila Leivintupa >

KAHVILA LEIVINTUPA


Maan kuuluja pannukakkuja ja pannukahvia voit nautiskella pannukakkula Leivintuvassa vuoden ympäri aina sunnuntaisin klo 11-16. Kesäaikaan on sisäpihalla tilava terassi.

Tutustu lähemmin tästä >

Metsänkylän Navetta
Metsänkylän Navetta >

METSÄNKYLÄN NAVETTA


Myymälä toimii sanan mukaisesti punakattoisessas navetta rakennuksessa ja alueen suurimmassa rakennuksessa. Metsänkylän Navetta myy aina sunnuntaisin (klo 12-15) kierrätettyjä rakennustarvikkeita ja mm. alpakkatuotteita.

Tutustu lähemmin tästä >

Domus Classica
Domus Classica >

DOMUS CLASSICA


"Erilainen rautakauppa" - on avoinna ma-to klo 9-15, su klo 12-15 ja myy Metsänkylän kartanoalueen myymämälän lisäksi verkkokauppassa sekä Helsingin myymälässä Erottajalla.

Tutustu lähemmin tästä >