Makuuhuoneet

MAKUUHUONEET

Vieraidemme käytössä on päärakennuksen kaikki tilat sekä kuusi lukittavaa makuuhuonetta (seitsemäs makuuhuone on varattu pääsääntöisesti aina paikalla olevalle taloudenhoitajallemme). Huoneissa yhtä lukuunottamatta ei ole omia kylpyhuoneita, mutta talossa on yhteensä kuusi kylpyhuonetta, joista neljässä on suihku. Lisäksi pihapiirissä sijaitseva päärakennuksen oma "väen sauna" lämpenee tarvittaessa vaikka joka ilta. Yhdessä makuuhuoneessa (Master bedroom) on suuri avoterassi sekä oma sauna, suihku ja wc. Taloudenhoitajamme on pääsääntöisesti aina paikalla auttamassa käytännön järjestelyissä. Aamuisin hän myös valmistaa aina vuokraukseen sisältyvän aamiaisen.

Makuuhuone 1: aina alakerrassa sijaitseva makuuhuone, kaksi normaalikokoista sänkyä, huoneessa oma ilmastointi ja pieni antiikkinen seurusteluryhmä. Lähin suihkullinen WC on eteishallin yhteydessä.
Makuuhuone 2:ssa on kolme normaalikokoista sänkyä ja vaatehuone, suihkullinen WC on huoneen vieressä yläaulassa.
Makuuhuone 3:ssa on kolme normaalikokoista sänkyä joista yksi sähköisesti säädettävällä moottorilla, suihkullinen WC on huoneen vieressä yläaulassa. Kulmahuoneesta näkymä kahteen suuntaa Aulangon näköalatornille, järvelle sekä puutarhaan.
Makuuhuone 4:ssa on kaksi normaalikokoista sänkyä ja vaatehuone, suihkullinen WC on huoneen vieressä yläaulassa. Näkymä järvelle ja puutarhaan.
Makuuhuone 5, yläkerran master bedroom, kaksi normaalikokoista sänkyä, nojatuolit, vaatehuone. Huoneesta kulku ylellisen tilavalle aurinkoterassille, josta järvi- ja puutarhanäkymät.
Makuuhuone 6, talon kenties tyylikkäin yksiö, avaran kookas kulmahuone, jossa antiikkiset talon alkuperäishuonekalut.
Makkuuhuone 7 on normaalisti varattuna talon emännälle ja on vain poikkeustilanteissa vuokrattuna vieraille. Huoneessa myös vaatehuone.
Yläkerran sauna tarjoaa vaihtoehtoisen ja nopean saunomismahdollisuuden, kun kartanon väen saunarakennus tuntuu liian "järeältä" vaihtoehdolta.
Yläkerran saunallinen WC ja suihkutila
Yläkerran suihkullinen WC
Yläaula ja makuuhuoneet nro 2 ja 3.