Oleskelutillat

MONIPUOLISET OLESKELU-, RUOKAILU- JA KOKOUSTILAT

 

Vieraidemme käytössä on päärakennuksen kaikki tilat sekä kuusi lukittavaa makuuhuonetta (seitsemäs makuuhuone on varattu taloudenhoitajallemme). Lisäksi pihapiirissä sijaitseva päärakennuksen oma "väensauna" lämpenee tarvittaessa vaikka joka ilta. Taloudenhoitajamme on pääsääntöisesti aina paikalla auttamassa käytännön järjestelyissä. Aamuisin hän myös valmistaa vuokraukseen sisältyvän aamiaisen.

Päärakennuksen lukuisat oleskelutilat mahdollistavat esimerkiksi hajautettua pienryhmätyöskentelyä. Alakerrassa on sali, takkahuone, ruokasali sekä ns. vihreä salonki. Yläkertaan on makuuhuoneiden aulaan rakennettu tila, jossa voi pitää kokouksia pitkän pöydän äärellä, katsella elokuvia suurelta valkokankaalta tai vaikka järjestää pöytätenniskilpailut ennen iltasaunaa. Päärakennuksella on lukuisia terasseja: alakerran suojaisalle pääterassille mahtuu ruokailemaan sama määrä kuin ruokasaliinkin ja yläkerran master bedroomin yhteydessä on vastaavan kokoinen avokattoinen terassi auringonottoon tai vaikka tähtitaivaan ihasteluun. Lisäksi voi hyödyntää rakennuksen etupuolen katoksellisia sisäänkäyntien terasseja, joissa on myös pienet oleskelutilat. Rakennuksessa toimii langaton internet ja kokousten järjestämistä varten mm. projektori sekä fläppitauluja. 

 

TERASSIT JA MUUT TILAT

Katetulle pääterassi on kulku salista ja sieltä aukeaa näkymät puutarhan yli järvelle. Ruokailun voi hyvin järjestää myös terassille koska ruokailupaikkoja mahtuu terassille sama määrä kuin sisällekin. Lisäksi yläkerrassa on Master bedroomin yhteydessä tilava avokattoinen aurinkoterassi sekä etupihan puolella kaksi katoksellista terassia, joilla voi haluttaessa myös pienen porukan kesken vaikka aamukahvitella.